O nama

Gram-Mol d.o.o. je proizvođač laboratorijskih reagensa i kemikalija. Naš portfelj proizvoda pokriva kemijska, farmaceutska, medicinska i biološka istraživanja i proizvode. Tvrtka je osnovana 1995. godine. Naš proizvodni program danas uključuje preko 1200 različitih proizvoda. Usmjereni smo na proizvodnju volumetrijskih otopina i standarda, kemijskih reagensa, pufera, mješavina i otopina različitih koncentracija, anorganskih soli i oksida, organskih kemikalija i otopina različitih kvaliteta npr. Pro Analysis, PhEur, USP/NF, puriss i FCC.


Tvrtka je smještena u industrijskom dijelu grada Zagreba. Naša lokacija nam omogućuje troškovnu efikasnost u regiji centralne Europe.

Naši stručnjaci su uvijek na raspolaganju klijentima savjetima i prijedlozima. Zadovoljstvo kupaca, visokokvalitetni proizvodi, konkurentne cijene i kratki rokovi dostave naša su osnovna misija.


Gram-Mol svjestan je važnosti zaštite okoliša i pridaje veliku pažnju sprječavanju zagađenja. Vodeći računa o zdravlju i sigurnosti naših zaposlenika kao i zaštiti okoliša, ispunjavamo našu obvezu prema široj zajednici. Naša kompanija je usvojila sustav upravljanja kvalitetom i okolišem prema normama ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004.