Proizvodi na zahtjev kupca

Proizvodi na zahtjev kupca

Popis proizvoda nikada nije potpun, uvijek postoje proizvodi koji nisu uključeni u katalogu, ali ih je moguće proizvesti, stoga nudimo našim kupcima rješenja po mjeri za njihove potrebe. Ovo uključuje:

 

Smjese proizvedene po mjeri

Za razne aplikacije od nekoliko ml do nekoliko tona, imamo znanje za proizvodnju svih vrsta otopina ili mješavina prema vašoj želji: smjese kiselina, mješavine otopina, specifične titracije, anorganske smjese,...

Ako imate potrebu za proizvodima prema vlastitim specifikacijama, tailor -made rješenja, intermedijera za organske sinteze , odnosno za proizvode koji su već u katalogu ali u različitim koncentracijama ili obliku molimo, da nam pošaljete upit i rado čemo Vama odgovoriti.

 

Pakiranje po mjeri

Pakiranje proizvoda (po mjeri ili kataloški) u pakiranja po Vašem izboru.

 

Povratna ambalaža

Od 5 l do 1000 l, nudimo pakiranje koje je moguće ponovno koristiti za optimiziranje kvalitete i upravljanja otpadom.

 

Pitanje “opasnih” kemikalija

Kako biste odgovorili potrebama rukovanja opasnim kemikalijama, možete nas angažirati kao podugovaratelja za miješanje, pakiranje ili neke druge operacije s proizvodima klasificiranim kao zapaljivi, opasni ili otrovni.

Naša web stranica koristi kolačiće, koji se koriste za poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Više

Uporaba kolačića na web stranica

Pravna osnova

Osnova je regulirana Zakonom o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12, 80/13, 71/14, dalje u tekstu: ZEK). Gdje su defnirana pravila vezana uz korištenje kolačića, kao i tehnologije pristupa i pohranjivanja informacija, na računalima, te mobilnoj periferiji.

Što su kolačići?

Kolačići (HTTP cookie) su jednostavne tekstualne datoteke, odgovorne za pravilno funkcioniranje internet stranice, a služe za poboljšanje iskustva korisnika.

Kolačići uobičajeno sadrže preferirani jezik ili adrese, koje se pohranjuju u vašem pregledniku, svaki puta kada posjetite određenu internet stranicu. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje prikazivanje informacija prilagođenih Vašim potrebama.

Pored funkcije poboljšavanja korisničkog iskustva, namjena kolačića može biti različita. Mogu se upotrebljavati za analizu ponašanja ali i za prepoznavanje korisnika.

Vrste kolačića, koje koristimo na ovoj web stranici

1. Nužno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućuju korištenje bitnih komponenti, potrebnih za pravilno funkcioniranje internet stranice. Bez tih kolačića većina usluga koje koristite na web stranici, ne bi radila ispravno, kao što su: prijava, kupovina...

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o ponašanju korisnika na internet stranici, kako bi se poboljšale komponentne iste (npr. koji se dijelovi stranice najčešće posjećuju). Ovi kolačići ne prikupljaju podatke, putem kojih se može identificirati korisnik.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućuju internet stranici pohranjivanje postavaka na vaš preglednik, kao što su jezik, regija, ime... koji pružaju napredne peronalizirane značajke. Ovi kolačići omogućuju internet stranici praćenje vaših akcija.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takve kolačiće načešće koriste marketinške i socijalne mreže (treće strane), kako bi vam prikazale više ciljanih oglasa, ograničavaju ponavljanje oglasa ili mjere učinkovitost kampanje. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

Kontrola kolačića

Korištenje kolačića isključivo ovisi o vama, a uvijek ih možete ukloniti iz povijesti preglednika. Isto tako, na većini preglednika, možete isključiti opciju spremanja kolačića kroz postavke.

Upravitelj kolačića

Gram-Mol d.o.o.